Waarom Max Cosmetics

Bewust of onbewust beoordelen mensen jouw lach als eerste en als belangrijkste. Je lach wordt sneller en sterker beoordeeld dan je ogen, haar, geur en kleding.
Je eigen natuurlijke lach is dus je belangrijkste accessoire!

Toch is het vreemd dat weinig mensen ervaring hebben met cosmetische tandheelkunde. De tijdsinspanning, (onnodige) angst voor pijn en de kosten zijn vaak een drempel zijn waardoor mensen nog niet kiezen voor een stralende witte lach.

Veel mensen zijn ontevreden met hun tanden en vinden hun lach niet mooi. Een grote groep mensen schaamt zich zelfs voor hun tanden. Het is vaak onbekend welke oplossing voor handen is, doordat de meeste tandartsen weinig aandacht schenken aan cosmetische tandheelkunde. Mocht er al een cosmetisch behandelplan worden aangeboden, dan is de drempel vaak te hoog, omdat het gewenste resultaat van te voren niet inzichtelijk is!
Bij Max Cosmetics kunnen wij, voordat er gestart wordt met een tandheelkunde behandeling, inzicht geven in jouw mooiste stralende lach door middel van onze mooiste lach analyse waarbij onze specialist samen met jou alle wensen en mogelijkheden bespreekt en visueel voor je maakt !

Mocht je toch nog vragen hebben, maak een vrijblijvende afspraak of kijk even bij veel gestelde vragen. Ons team staat voor jou klaar. Wij zijn dagelijks telefonisch bereikbaar van 08.30 tot 12:30 en vanaf 13:30 tot 16:30 op het nummer 010-7200936

Beleef je mooiste lach!

Zij beleefden hun mooiste lach,
ga jij er ook voor?

Meer video’s

Reviews


Zij beleefden hun mooiste lach,
ga jij er ook voor?

Meer reviews

Gratis Intake


Schermafbeelding_2016_07_02_om_01.23.14_1_

Zij beleefden hun mooiste lach,
ga jij er ook voor?

Afspraak maken