Klanten ervaringen

Max Cosmetics hecht veel waarde aan feedback van zijn klanten. Wij zijn pas tevreden als de klant tevreden is. Onderstaand tref je een aantal (film)reviews van klanten die ervaring met facings van Max Cosmetics hebben.

Meer ervaringen met Max Cosmetics

 • Andy Wijman, Rotterdam, 32

  Beleving en kwaliteit op een laagdrempelige manier dat is waar Max Cosmetics voor staat. Leuke mensen die het avontuur erg gezellig en leuk maken van begin tot eind! Mijn gebit was beschadigt door het tandenknarsen, en zo ben ik bij Max Cosmetics uitgekomen. Voor mij was het niet zo zeer alleen een Max Cosmetics aan het einde, maar ook een dikke glimlach iedere keer weer wanneer ik hen mocht bezoeken voor een volgende stap richting de perfecte lach die bij mijn gezicht past! Geen fake lach zoals je deze vaker op internet ziet, maar de perfectsmile die eerst getest wordt voor je alvorens het ‘echt’ wordt voor je! Daarnaast bieden ze dit alles aan in een vakcentrum met alle type professionals op het gebied van tandheelkunde die weten waar ze het over hebben. Bedankt voor mijn perfecte Smile ! 🙂

 • Randy, Den Bosch

  Erg vriendelijk, eerlijk en behulpzaam personeel.

 • Martha, Rotterdam

  Fantastisch, ben zeer goed geholpen en ik heb nog nooit zulke mooie tanden gehad.

 • Martha, Rotterdam

  Fantastisch, ben zeer goed geholpen en ik heb nog nooit zulke mooie tanden gehad.

 • Roy, Schiedam

  Tot zover perfect. Eindresultaat nog niet bekend.

 • Sandra, Hoogvliet

  Wat een fijn team met fijne en ervaren mensen.
  Ik ben erg enthousiast over Max Cosmetics en heel goed geholpen.
  Het is erg prettig dat iedereen zo de tijd voor je neemt en er alles aan doen om je zo goed mogelijk te helpen. Heel tevreden met mijn nieuwe glimlach. Nogmaals een topteam!

 • A., Rotterdam

  Fijn en duidelijk advies!

 • Lars, Dordrecht

  Ondanks wat onzekerheid over de ingreep om mijn twee voortanden te laten vervangen voor een kroon en een facing ben ik heel goed opgevangen bij Max Cosmetics. Vanaf het begin af aan heb ik een goed gevoel gehad bij de intenties en professionaliteit van de mensen. Dit bleek een goed voorteken, want het resultaat mag er zijn! Top!

 • Elma, Vlaardingen

  Heel tevreden met het resultaat!

 • Ruby, gravenzande

  Ben heel blij met het resultaat!!

 • Nagma, Rotterdam

  Max cosmetics heeft mij vriendelijk ontvangen en ik had meteen een goed en een vertrouwd gevoel. De persoonlijke aandacht die ze hebben besteed aan mij en het uitgebreid stil staan bij elk wens die je hebt, vond ik geweldig. Ik beveel Max Cosmetics van harte aan!

 • Irma, Rotterdam

  Zoals jullie weten vond ik de start rommelig.
  Onduidelijkheid waar de facings vandaan kwamen, hoe het zou worden (wel of geen Hollywood stijl)? Overleg over de factuur in een tandarts stoel en de kleur bepaling pas na de behandeling. Er is nog wel iets te verbeteren omtrent jullie communicatie.
  Zeker door de betrouwbare indruk en professionaliteit van Anne Gitte voelde ik me op mijn gemak.
  Uiteindelijk ben ik zeker tevreden met het resultaat!!!

 • Odeta, Rotterdam

  Een geweldige team!
  Warm en persoonlijk ontvangst, goed advies en uitleg, duidelijk behandelplan en een mooi resultaat.
  Kortom een zekere aanrader!

 • Janice, Rotterdam

  Één van mijn dromen is uitgekomen. Ik kan mooi lachen

 • Marvin, Purmerend

  Alles was goed en duidelijk geregeld, vriendelijk personeel en vooral een mooi eindresultaat in een relatief korte tijd

 • Jeanette, Oostvoorne

  Prima ervaring! Het was alleen meer werk dan ik verwacht had maar het resultaat is de moeite waard! Reacties tot nu toe zeer positief,iedereen vindt het er erg natuurlijk uitzien ,ook de kleur. En het belangrijkste; ik ben er heel blij mee!

 • Robbin, Leiden

  De hartelijkheid gecombineerd met de expertise zorgt ervoor dat je je vanaf het eerste moment op je gemak voelt. Max Cosmetics is nauw betrokken bij het gehele proces en zorgt ervoor dat alles perfect verloopt en op elkaar aansluit. Na het testen van mijn nieuwe lach was ik overtuigd, wat een SMILE! :-). nu ik mijn echte facings heb krijg ik bijna elke dag te horen hoe een mooie lach ik heb. Ik wil dan ook iedereen van het team heel erg bedanken voor de goede zorgen tijdens het proces naar het plaatsen van mijn facings. 2017 wordt het jaar waarin je je lach mag laten zien!!

 • Frances Hoogenboom, Rotterdam, 45 jaar

  Had al langer de wens om iets te laten doen aan verkleuring en stand van voortanden, maar vond het lastig de keus te maken wáár dit te laten doen en de definitieve stap te zetten. Bij een zoveelste zoektocht op internet tegen de website van Max Cosmetics aangelopen en hun werkwijze trok me over de streep. Het blijkt een goede keuze: je wordt professioneel en heel vriendelijk ontvangen en behandeld. Hun werkwijze met filmpjes en foto’s , een uitgebreide analyse en de mogelijkheid van proef-facings is ideaal. Er worden in overleg met een team van tandartsen en orthodontisten zonodig meerdere behandelplannen en bijbehorende kostenbegrotingen gemaakt, die uitgebreid met je besproken worden. Uiteindelijk beslis je zelf óf je doorgaat en voor welke optie je kiest. Met haar manier van werken en klantvriendelijkheid helpt Max Cosmetics enorm om tot een voor jou goede beslissing te komen. En het is nog leuk ook !

 • Marillyn Dalfour, Rotterdam, 29 jaar

  Super tevreden met de manier waarop ik begeleid ben door Max Cosmetics. Al een tijdje speel ik met het idee om Facings te laten plaatsen, omdat het bleken van mijn verkleurde tanden door antibiotica voor mij geen uitkomst is. Maar ik kwam al heel snel terecht in een spin van verschillende aanbiedingen en wist niet waar en hoe ik moest beginnen. Gelukkig kwam ik terecht bij Max Cosmetics en ze hebben me stap voor stap het proces uitgelegd en de tijd genomen om het persoonlijk te maken. Dat heb ik als zeer prettig ervaren. Al met al, super blij met me ‘nieuwe’ tanden!!!

Beleef je mooiste lach!

Zij beleefden hun mooiste lach,
ga jij er ook voor?

Meer video’s

Reviews


Zij beleefden hun mooiste lach,
ga jij er ook voor?

Meer reviews

Vrijblijvende analyse


Schermafbeelding_2016_07_02_om_01.23.14_1_

Zij beleefden hun mooiste lach,
ga jij er ook voor?

Afspraak maken

Max Cosmetics is aangesloten bij de volgende tandheelkundige kwaliteitsverenigingen: