Video’s

Bewegend beeld (zoals video) zegt veel meer dan stilstaand beeld (zoals afbeeldingen). Vandaar dat Max Cosmetics standaard videografie gebruikt tijdens de 1e en de 2e afspraak. Op deze manier krijg je van jezelf de beste indruk van je mooiste lach. Onderstaande video’s illustreren dit. Veel kijkplezier!

Wil je een testanalyse met de nieuwste software? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvende consult. Schroom vooral niet de telefoon te pakken en ons te contacten. Dagelijks zijn we telefonisch bereikbaar van 09.00 uur tot 17.00 uur!

In 2017 gaan we lachen!

Marjan vond het tijd voor zichzelf en wilde weer echt gaan lachen! Na een speurtocht op internet kwam ze gelukkig bij Max Cosmetics terecht en heeft met de nieuwste software haar ideale lach getest. “Met facings zal ze lachend de “city gaan veroveren”.

Beleef je mooiste lach

Hayat had al heel haar leven een spleetje, dit wilde ze weg hebben. De nieuwste software liet haar zien hoe ze zou veranderen. Nu weet ze het zeker en gaat ze voor 4 porseleinen facings.

Neem een kijkje

Martha was op zoek naar haar ideale lach. Deze heeft ze gevonden bij Max Cosmetics

De nieuwste software

Test je nieuwe lach met de nieuwste software en bepaal daarna of je voor facings gaat!

Martha’s Sunday Smile

Martha droomde al langer om haar mooie lach terug te krijgen. Na diverse tandartsbezoeken zonder resultaat kwam ze bij Max Cosmetics uit. Ze heeft met de nieuwste software haar ideale lach getest en is voor facings gegaan.

Janice heeft het!

Janice wilde meer lachen, ze vond de spleetjes tussen haar tanden niet mooi. Ook was er een stukje van haar voortand af. Het vast plakken met composiet was ze zat. Ze besloot dus om de stap naar facings te zetten. Vooraf heeft ze eerst een vrijblijvende analyse gedaan en haar ideale lach met de nieuwste software getest.  Zie hier het resultaat!

Marjan kan weer lachen

Marjan vond het tijd voor zichzelf en wilde weer echt gaan lachen! Na een speurtocht op internet kwam ze gelukkig bij Max Cosmetics terecht en heeft met de nieuwste software haar ideale lach getest. “Met facings zal ze lachend de “city gaan veroveren”. Maak kennis met Marjan!

Het verhaal van Fatah

Fatah schaamde zich voor zijn spleetje tussen zijn tanden en wilde meer lachen. Bij Max Cosmetics heeft Fatah zijn nieuwe lach ontdekt met de nieuwste software. Door de test heeft hij zelfvertrouwen gekregen en heeft hij besloten om 4 porseleinen facings te plaatsen.

De lach van Maria

Maria was onzeker over haar lach. Ze vond haar tanden te kort en de spleetjes niet mooi. Toen ontmoette Maria Max Cosmetics. Ze maakte een vrijblijvende afspraak en ze liet haar testanalyse maken. Na overleg met het tandheelkundig team besloot Maria voor porseleinen facings te gaan.

Max Cosmetics is aangesloten bij de volgende tandheelkundige kwaliteitsverenigingen: